Ajran

NGA QUMËSHTI I PASTERIZUAR DHE HOMOGJENIZUAR

Vlerat ushqyese në 100ml:
Yndyrë 1%, Proteina 2.5 g, Karbohidrate 2.5 g, Vlera energjike 34Kalc/142kj, Kripë kuzhine deri 1g, Burim i pasur kalciumi, fosfori dhe vitaminë A, B2, B6, B12, C, D, E, K

Të ruhet në temperatur +4° C
Data e skadimit është e shtypur në pjesën e sipërme

Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *