Djathi

 

Djath i Freskët

Përmbajtja: Qumësht i freskët dhe i pasterizuar, Yndyrë qumështi në materie të thata 45%, Të ruhet në temperaturë +4 deri +8˚C
Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001

 

Djath i Bardhë

Përmbajtja: Qumësht i freskët dhe i pasterizuar, Yndyrë qumështi në materie të thata 45%, Të ruhet në temperaturë +4 deri +8˚C
Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001

 

Djath i Sharrit

Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *