Jogurti

 

Jogurt 1.8dl
NGA QUMËSHTI I FRESKET DHE I PASTERIZUAR
Data e skadimit është e shtypur në pjesën e sipërme
Neto 1.8 dl. Yndyrë 3.2% . Të ruhet në temperatur deri +4°C
Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001

 

Jogurt 1L
NGA QUMËSHTI I FRESKET DHE I PASTERIZUAR
Data e skadimit është e shtypur në pjesën e sipërme
Neto 1L. Yndyrë 3.2% . Të ruhet në temperatur deri +6°C
Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001