Kumështa

 

Kumësht 2L
Përbërja e produktit:
Kumësht nga hirra e pasterizuar e djathit, e marrë pas procesit të prodhimit të djathit.
Vlerat ushqyese:
Vlera të ulëta energjetike të qumështit, i pasur me vitamina dhe minerale.
Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *