Speca në ajkë

 

Speca në Ajkë 2Kg
Përmbajtja:
Qumësht i freskët dhe i pasterizuar.
Speca 30%, Ajkë (Mazë) 70%, Yndryë në Ajkë 30%
Të ruhet në temperaturë +4 deri +8°C
Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *