XHIZA

 

Xhizë 1000gr
NGA QUMËSHTI I FRESKËT DHE I PASTERIZUAR
Data e skadimit është e shtypur në pjesën e sipërme
Të ruhet në temperatur +2 deri +8°C
Çertifikuar me standarde: HACCP & ISO 9001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *